Fie nuntă sau botez, bal de absolvire, balul bobocilor, aniversare, petrecere corporate sau lansare de produs, oricare ar fi evenimentul fericit cabina foto Moustache Photo Booth

îţi oferă următoarele servicii :

CONTACT

 

       +4 0738 396 192

        contact@moustachephotobooth.ro

Suna acum
Logo Moustache Photo Booth
Suna acum
Link Facebook Moustache Photo Booth
propsuri
propsuri

PRINTURI DE CALITATE ÎNALTĂ

Calitatea printurilor foto a evoluat în ultimii ani, astfel încat poţi zice că ai un laborator foto portabil. Moustache Photo Booth dispune de una din cele mai performante imprimante existente actual. Este vorba de CITIZEN CX-02, o imprimanta termică de ultimă generaţie ce dispune de tehnologia DYE sublimation. Ce înseamna asta? Ei bine, pozele de la evenimentul tău vor avea o durată de viaţă lungă J. Pe scurt, acestea sunt avantajele foto daca ne vei alege:

  • Viteza de printare 8 sec

  • Posibilitatea de a alege din cele 2 tipuri de finisaje – GLOSSY sau MAT

  • Printuri de calitate superioara de tip laborator foto profesional

  • Printuri rezistente la actiunea razelor UV (nu se decolorează în timp precum cele cu cerneală)

  • Printuri rezistente la umiditate!

PRINT

HIGH

QUALITY

TEMPLATE

PERSONALIZAT 

SOFT

INTERACTIV

PANOURI

FOTO 

ACCESORII

şi MAŞINĂ BALOANE

TAKE YOUR

PHOTO

PLICURI

şi

 MAGNEŢI

TRANSPORT

GUEST BOOK 

şi 

USB

CONTRACT şi ASISTENŢĂ

TEHNICĂ

Animatie party Moustache Photo Booth

DESIGN PERSONALIZAT TEMPLATE

Poţi alege dintr-o gamă variată de template-uri şi de asemenea oferim posibilitatea de a le personaliza, în funcţie de preferinţele fiecăruia şi pentru a fi în aceeaşi temă cu evenimentul.

SOFTWARE INTERACTIV

Soft-ul utilizat de Moustache Photo Booth ne permite crearea de template-uri personalizate, GIF-uri, BOOMERANG. Puteţi alege efecte foto alb-negru, sepia şi deasemenea puteţi alege propsuri digitale de pe ecranul live view. De asemenea, există posibilitatea de a transmite imaginile instant prin intermediul Facebook, e-mail, Twitter, QR Code sharing şi SMS. Datorită opţiunii de Green Screen, prin alegerea unei imagini cu locul favorit vă puteţi traspune în acel cadru dorit.

PANOURI FOTO 

Dispunem de panouri foto textile şi de un panou foto floral (2m x 2.2m) care va atrage cu siguranţă atenţia tuturor invitaţilor care păşesc în sală. Este un panou elegant, cu rol decorativ, potrivit multor tipuri de evenimente. De asemenea avem posibilitatea să te transpunem instant în cadrul tau preferat: un oraş, un loc în natura...pe luna :D folosind panoul GREEEN SCREEN (Chroma Key).

PANOU "TAKE YOUR PHOTO"

Te-ai săturat să astepti la coadă să iţi iei pozele pentru că pe ringul de dans auzi una din melodiile tale preferate? Vrei să te întorci rapid la dans sau la un pahar de vorbă :D cu vecinul de la masă? Nicio problemă, Moustache Photo Booth vine la pachet cu panoul foto TAKE YOUR PHOTO. Noi facem pozele, le prindem pe panou şi cand s-a terminat melodia ta preferată te întorci după ele.

ACCESORII HAIOASE

Mr. Moustache vine pregătit la petrecerea ta cu o recuzită variată: pălării, ochelari, măsti şi alte accesorii amuzante. În plus, aduce un set generos de propsuri cu mesaje haioase realizate pe suport de lemn. Toate acestea îţi vor bine dispune invitaţii care nu se vor plictisi şi vor rămâne cu amintiri plăcute de luat acasă.

MAŞINĂ DE FĂCUT BALOANE DE SĂPUN 

Maşina de făcut baloane de săpun va crea o atmosferă de vis pe ringul de dans, la deschiderea evenimentului cu dansul mirilor şi nu numai. Aceasta va face deliciul tuturor invitaţilor, în special al celor mici, ţinându-i ocupati o vreme, cât să ai şi tu timp de un dans cu perechea ta! :D

PLICURI ŞI MAGNEŢI

Deja a devenit tradiţie ca invitaţii să ia cu ei acasă o fotografie cu bandă magnetică.  Este un mod simplu de a-ţi păstra amintirile la vedere, pe orice suport metalic din casă (de exemplu pe frigider). Dispunem de mai multe dimensiuni de bandă magnetică în funcţie de preferinţele fiecăruia şi dimensiunile printului. De asemenea, invitaţii vor avea la dispoziţie un set de plicuri pentru transportul mai facil şi protejarea fotografiilor. Pentru a afla mai multe nu ezita să ceri o oferta personalizată.

GUEST BOOK ŞI STICK USB

Două modalităţi pentru a-ţi păstra amintirile. Guest book-ul este o modalitate frumoasă de a păstra fotografiile de la cabina foto. Imaginile, fie ele haioase, fie serioase, memorabile toate, alături de urările de bine şi gândurile scrise de către invitaţi, iti vor aduce bucurie de fiecare dată cand vei deschide guest book-ul personalizat. Stick-ul USB este o modalitate sigură de transport şi stocare a pozelor un timp îndelungat.

TRANSPORT

Transportul este inclus în preţul tuturor ofertelor în Bucuresti şi Ilfov. Pentru evenimente desfăşurate în afara acestei arii transportul se realizează contracost. Pentru mai multe informaţii cere oferta personalizată sau contactează-ne telefonic.

CONTRACT ŞI ASISTENŢĂ TEHNICĂ

Set up-ul cabinei foto este realizat înaintea începerii evenimentului, iar tu alegi intervalul orar pentru pachetul ales. Serviciile Moustache Photo Booth se desfaşoară pe baza unui contract dinainte stabilit. De asemenea, după semnarea contractului vei primi factura şi chitanţa aferente serviciilor alese. Pentru ca să te bucuri pe deplin de petrecere şi să nu duci alte griji, pe toată durata închirierii, un operator specializat va fi prezent.

Accesorii Moustache Photo Booth
Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov Moustache Photo Booth
Personalizare template Moustache Photo Booth
Software Moustache Photo Booth
Panou fotografii Moustache Photo Booth
Panouri Foto Moustache Photo Booth
Plicuri si magneti Moustache Photo Booth
Guest Book Moustache Photo Booth
Contract si asistenta tehnica Moustache Photo Booth
print cabina foto Moustache Photo Booth
sus
personalizare template Moustache Photo Booth
Panou fotografii Take Your Photo
Accesorii cabina foto Moustache Photo Booth

EVENIMENTE

Bucureşti, Ilfov

MR. MOUSTACHE ESTE PREGĂTIT SĂ SURPRINDĂ 

ZÂMBETE ŞI SĂ PRINTEZE AMINTIRI DE NEUITAT

Logo Moustache Photo Booth
Facebook
E-mail
Panouri Moustache Photo Booth
Inchiriere masina de facut baloane de sapun